Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Hyundai Winterinspectie bij
Schippers op 4 en 5 november

De zomer lijkt nog maar net voorbij. De start van de herfst was zo mooi, maar inmiddels ligt de winter op de loer.

Dit vraagt om extra aandacht voor uw Hyundai. Is uw auto in goede conditie? Goede verlichting, voldoende vloeistoffen, de juiste banden, hoe is de conditie van uw accu? Neem het zekere voor het onzekere en kom naar de Hyundai Winterinspectiedagen op vrijdag 4 en zaterdag 5 november. Het team van Hyundai-dealer Schippers aan de Molendijk Noord 51b in Rijssen staat voor u klaar om uw Hyundai te checken op de wintergevoelige punten en alle essentiële onderhouds- en veiligheidsaspecten, zodat u met een gerust gevoel de winter in kan.

Na de Hyundai Winterinspectie weet u direct of uw Hyundai helemaal winterklaar is. Mocht onverhoopt iets aan vervanging of reparatie toe zijn, dan bent u er tijdig bij. Uiteraard staat er overheerlijke erwtensoep voor u klaar en kunt u proefrijden in onze nieuwste modellen. Komt u ook? De winterinspectie kost € 2,50. Dat bedrag wordt gedoneerd aan een goed doel. Dit jaar is dat 'Villa Joep", stichting voor bestrijding tegen kinderkanker. Daarnaast krijgt iedere klant een presentje:' the. walking & singing snowman'.

U hoeft geen afspraak te maken, maar we verwachten net als voorgaande jaren enorme drukte! Indien u lange wachttijden wilt voorkomen, biedt Schippers u de mogelijkheid om ook vóór en na de geplande winterinspectiedagen van 4 en 5 november een winterinspectie uit te laten voeren.