Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Christmas Fair Twente op
Landgoed Het Rheins

ENTER - Van 8 tot en met 11 december wordt voor het eerst de Christmas Fair Twente gehouden op Landgoed Het Rheins te Enter.

Een prachtige ambiance wordt gecreƫerd door tientallen luxueuze pagodetenten, gesitueerd om de landelijke vijver van het landgoed, van waaruit vele bedrijven zich presenteren.
De fair biedt een rijk en diverse aanbod van de mooiste moderne en traditionele must-haves op het gebied van decoratie, stijl, fashion & food. De feeƫrieke omgeving wordt geaccentueerd door duizenden lichtjes en (kerst)decoraties waarmee de fair wordt aangekleed. Laat je inspireren en geniet van de gezellige sfeer die de Christmas Fair Twente zal bieden.
Christmasfair Twente is een gat in de markt in Twente. 'De animo is veel groter dan gedacht', aldus Johan Wolters, organisator van de beurs. 'Dit is een evenement wat nog niet Twente breed wordt aangeboden. De tijd voor kerst biedt op het mooie Landgoed het Reins rond de vijver en met veel eet- en drinkgelegenheden een mooie gelegenheid voor standhouders om hun klanten extra te bedienen. We werken hard om de beleving zo groot mogelijk te maken. Er is gekozen voor dit landgoed omdat alles aanwezig is voor de beleving die wij zoeken. Denk aan boerderij dieren, vijverpartijen, horeca, zalen, inrichting, eetgelegenheden en looppaden om alles zo nostalgisch mogelijk te maken.'
Tevens is er de kerstpakkettenactie op donderdag, waar bedrijven simpel hun personeel een mooi uitje kunnen bieden, een uitkomst. Op alle dagen is er entertainment aanwezig in zang en theater met zangers en zangeressen en niet te vergeten de grote mannen- en vrouwenkoren. 'De verwachtingen zijn hoog gespannen door de grote inzet, waarmee deze Christmasfair wordt georganiseerd', aldus Johan Wolters.