Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

AutoCentrum Twente is een
totaalpartner in automotive

Een laagdrempelig, Twents familiebedrijf met een no nonsense karakter. Zo laat AutoCentrum Twente zich het beste omschrijven. En divers, want het Almelose bedrijf is van alle automarkten thuis.

Henk en Dennis Roolvink staan als eigenaar aan het roer bij AutoCentrum Twente. Waar vader Henk zich bezighoudt met de inkoop van auto's, daar richt Dennis zich vooral op de verkoop. 'We hebben altijd vijftig auto's op voorraad staan', zegt Dennis. 'Geen geïmporteerde auto's, maar allemaal Nederlandse auto's die beschikken over de Nationale Autopas. De auto's die we verkopen, hebben minder dan 100.000 kilometer op de teller staan. Het zijn mooie auto's met leuke bouwjaren tegen een aantrekkelijke prijs.'

Naast de in- en verkoop van auto's richt het familiebedrijf zich op reparatie, onderhoud en APK-keuringen. Verder is de werkplaats van het Almelose autobedrijf deskundig in aircoreparatie en –service, banden (inclusief opslag), schadeherstel en ruitherstel. Ook voor uitlijnen en trekhaken is de Grintweg 12 in Almelo het juiste adres. Kortom, AutoCentrum Twente wil voor zijn klanten graag een totaalpartner in automotive zijn.