Ramon Schreurs.
Ramon Schreurs. Foto: Richard Thannhauser

WinterScan Suzuki op 5
november bij Schreurs

Suzuki-dealer Autobedrijf Schreurs aan de Nijverdalseweg in Rijssen houdt op zaterdag 5 november de inmiddels traditionele gratis WinterScan dag. Uiteraard is iedereen, ongeacht welk merk hij of zij rijdt, welkom bij het autobedrijf.

Net als in voorgaande jaren controleert de Suzuki-dealer uw auto gratis op maar liefst achttien belangrijke punten. Zoals de verwarming, het koelsysteem en de remmen. En ook de conditie van de ruitenwissers en de multiriem wordt nagekeken zodat u veilig de winter in gaat.

Iedereen is tussen 9.00 en 16.00 welkom bij Schreurs. Alle bezoekers krijgen ook dit jaar een presentje. Alle Suzuki-rijders die de WinterScan laten uitvoeren bij Schreurs maken tevens kans op kaarten voor de Musical 'Hair'.

Mocht blijken dat uw auto toe is aan een nieuwe accu of nieuwe ruitenwissers, dan kunt u profiteren van diverse acties. Ook heeft Schreurs diverse winterbanden-acties. Indien u op zoek bent naar een (jong) gebruikte occasion: Schreurs heeft een gevarieerd aanbod. Uiteraard kunt u deze vrijblijvend bekijken tijdens de WinterScan.