Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Zuithof Wintercontroledag
op zaterdag 5 november

Als het aan Autobedrijf Zuithof ligt, gaat elke auto goed geprepareerd de winter in. Op zaterdag 5 november vindt aan het Tusveld 15 in Bornerbroek de traditionele Zuithof Wintercontroledag plaats, waarop autobezitters hun voertuig gratis aan een winterinspectie kunnen onderwerpen.

Of het nu gaat om de bandenspanning, verlichting, antivries of de ruitenwisserbladen: het zijn allemaal vitale punten die vlak voor de winter even grondig gecontroleerd moeten worden. Door eventuele problemen vroegtijdig te constateren, is er minder kans op pech onderweg. Op zaterdag 5 november staan de professionele medewerkers van Autobedrijf Zuithof vanaf 9:00 uur voor klanten klaar om hun auto te inspecteren. Diegenen die door de mogelijke drukte even moeten wachten, worden door Autobedrijf Zuithof getrakteerd op thee, koffie, warme chocolademelk of een lekkere kop erwtensoep.
Tegen zeer scherpe tarieven is het bij Autobedrijf Zuithof ook mogelijk om een nieuwe set winterbanden voor de auto aan te schaffen. De Subaru-dealer uit Bornerbroek heeft recent zijn voorraad winterbanden weer aangevuld met nieuwe exemplaren. Voor een betere wegligging en een kortere remweg verdient het immers aanbeveling om al vanaf de herfst op winterbanden te rijden. De medewerkers van Autobedrijf Zuithof vertellen auto-eigenaren er tijdens de Zuithof Wintercontroledag graag meer over, zodat ze met een gerust hart de herfst en winter kunnen trotseren.