Dalibor Radovanovic.
Dalibor Radovanovic. Foto: Richard Thannhauser

Dalibor Radovanovic: 'Klanten
een huiselijk gevoel geven'

Dalibor Radovanovic zit al veertien jaar in het autovak. De verkoopadviseur van Autobedrijf Bennie Wilmink uit Almelo stelt zich in deze editie van Autopaper graag aan de lezers voor.

'Van jongs af aan heb ik al een speciaal gevoel bij auto's. In mijn jonge jaren werkte ik al voor een bedrijf in auto-accessoires, waar ik onder andere betrokken was bij de sales en de inbouw van auto-apparatuur. Na mijn opleiding Autotechniek en Detailhandel ben ik op twintigjarige leeftijd als junior autoverkoper begonnen bij een autobedrijf in Hardenberg. In de praktijk en door scholing via de importeurs heb ik mezelf sindsdien steeds verder ontwikkeld in het autovak. In 2008 werd ik benaderd door Autobedrijf Bennie Wilmink in mijn eigen woonplaats Almelo, waarvoor ik, met uitzondering van een tijdelijk uitstapje naar een ander autobedrijf, nog altijd werkzaam ben.

Door mijn ervaring en productkennis kan ik klanten goed begeleiden bij hun zoektocht naar een auto. Ik ben een echt 'mensenmens', die elke klant in zijn waarde laat en ze een huiselijk gevoel wil geven als ze bij ons binnenkomen. Ik wil dat ze op een prettige manier tot een goed besluit komen en met een meer dan tevreden gevoel weer naar huis gaan, exact hetgeen waar Autobedrijf Bennie Wilmink voor staat.

Bij Autobedrijf Bennie Wilmink verkopen wij Citroën en Mitsubishi. Citroën is een innovatief merk met veel nieuwe modellen, zoals de nieuwe C3 die in november op de markt komt. De C3 kan in 144 verschillende personalisaties worden samengesteld. Mitsubishi is een oerdegelijk en betrouwbaar merk. Ook voor de zakelijke markt, zoals bijvoorbeeld de Mitsubishi Outlander PHEV, die dit jaar nog leverbaar is met 15% bijtelling. Verder beschikken we bij Autobedrijf Bennie Wilmink over een Profile TyreCenter. Op die manier kunnen wij ook klanten van andere merken bedienen op het gebied van onderhoud en banden.'