Erben Wennemars.
Erben Wennemars. Foto: Richard Thannhauser

Nieuwe naam voor thuiszorg

NIJVERDAL - Dit jaar bestaat de Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg (SVT Ov), 35 jaar. Dit wordt gevierd en tevens zal de nieuwe naam van deze organisatie worden onthuld.

In het kader van deze mijlpaal zet SVT Ov haar klanten, dat zijn de (jonge) mantelzorgers, zorgvragers en zorgvrijwilligers in het zonnetje door hen een verzorgd dagje uit met ontspanning en respijtzorg aan te bieden naar dierenpark Burgers' Zoo in Arnhem: 'SVT Ov GEEFT'. Hiervoor heeft een inschrijving en loting plaatsgevonden; zo'n driehonderd mensen gaan mee op zaterdag 5 november.
Een dag eerder vrijdag 4 november), nodigt SVT Ov u uit voor de receptie ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan. Erben Wennemars zal een presentatie verzorgen met het thema 'Informele zorg is ook Topsport', waarna hij samen met de wethouders de nieuwe naam op sportieve wijze zal onthullen. Deze feestelijke bijeenkomst vindt plaats op 4 november van 16.00 tot 18.30 uur in het ZinIn theater in Nijverdal, Willem Alexanderstraat 7. Aanmelding hiervoor is noodzakelijk, dit kan via info@vrijwilligethuiszorg.nl of telefoonnummer 0548-638830.