Getty Schepers (links) en Mats Winkelhuis.
Getty Schepers (links) en Mats Winkelhuis. Foto: Richard Thannhauser

Dating-Oost houdt 50-plus
singlesmiddag in Holten

HOLTEN - Zondagmiddag 6 november verzorgt relatiebureau DatingOost een 50+singlesmiddag in de bistro van Outdoors Holten.

'Gezellig uitgaan op elke eerste zondagmiddag van de maand voor de actieve alleenstaande tussen de 50 en 75 jaar uit Oost-Nederland', vertelt Getty Schepers, matchmaker van Dating Oost. 'Er is veel eenzaamheid op de zondagmiddag', weet de koppelaarster. Sinds april zit het datingbureau met haar singlescafe's bij Outdoors. 'Het is een groot succes. We hebben elke zondagmiddag gemiddeld 50 alleenstaanden. En ze blijven terugkomen. Het is geen datingmiddag. Het is enkel en alleen gericht op een mooie middag uit en helemaal verzorgd. Wij ontvangen de gasten direct bij de entree. Dit voelt vertrouwd en stelt gerust.'
Outdoors Holten is gelegen aan de Langstraat 6 in Holten, middenin de bossen aan de rand van Holten, direct naast de A1 (afslag 27). Voor meer informatie over het singlescafe kan gebeld worden met DatingOost 0546-492899 of via www.DatingOost.nl. Nette kleding gewenst. De entree is € 22,50 inclusief 2 koffie, 2 consumpties en overheerlijke hapjes en lekkernijen gedurende de gehele middag. Koffiebuffet en inloop tussen 14.00 tot 14.30 uur.