Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Najaarsverkoping Adullam gehandicaptenzorg

RIJSSEN - Op zaterdag 5 november 2016 wordt de najaarsverkoping ten bate van Adullam gehandicaptenzorg weer gehouden. Deze verkoping vindt plaats in de Jacobus Fruytier Scholengemeenschap, De Stroekeld 142 in Rijssen, van 9.00 uur tot 12.30 uur.

Vele soorten artikelen zullen te koop aangeboden worden. Een greep uit het assortiment: Leuke woonaccessoires, cadeautjes, Tupperware, kerst- en nieuwjaarskaarten, fotokaarten, zelfgemaakte kaarten, nieuwe 'Banierboeken' met hoge korting, tweedehands boeken, speelgoed, cd's met vertellingen voor kinderen en lekkere Mentos-rollen.

De 'altijd-prijs'-tafel zal weer aanwezig zijn. Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten. Ook is er voor jullie weer de grabbelton. Nieuw dit jaar is dames- en kinderkleding van Chic et Classique.

Daarnaast bieden we voor de inwendige mens allerlei etenswaren aan, waaronder verse Zeeuwse bolussen, speculaashartjes van Bakker Voortman, oliebollen, puddingbroodjes, Twentse wegge, suikerbrood, eigen gebakken cakes en koek, maar ook mix om zelf te bakken. Ook is vis verkrijgbaar, te weten makreel en zoute haring. Verder nog vers fruit, slaatjes, kaas, worst en advocaat. Ten slotte zijn er ook broodjes gezond, kroket en frikadel verkrijgbaar.
Zoals u gewend bent staat de koffie, thee en frisdrank klaar met iets lekkers er bij.

Komt u ook?