Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Prima start voor kringloopwinkel

RIJSSEN - De kringloopwinkel De Mors aan de Spoelerstraat 7 in Rijssen draait mede door de medewerking van de tachtig vrijwilligers boven verwachting, aldus Gradus, initiatiefnemer en bestuurlijk secretaris.

De op 16 september als vierde kringloopbedrijf van Rijssen geopende winkel is een zelfstandige onderneming met als doel om geld in te zamelen voor het deputaatschap Zending Gereformeerde Gemeenten, het deputaatschap evangelie in Israel. De opbrengst van de winkel wordt overgedragen aan de plaatselijke zendingscommissie.
De kringloopwinkel beschikt over een fraai pand waar voorheen de WEBO gevestigd was, dit werd mogelijk gemaakt door de sponsoring van de volgende bedrijven Rabobank Rijssen-Enter, Synwood, Voortmans Staalbouw Hovetec, Baan fotografie, tankstation Sanderman en Taxi Baan. De kringloopwinkel is geopend op dinsdag en donderdag van 10.00 uur tot 15.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.
De winkel beschikt over onder meer een fraaie collectie meubels, boeken, merkkleding, elektrische apparatuur, klokken, aardewerk en bedden. Alle aangeleverde de goederen worden vooraf gecontroleerd door vrijwilligers op hun werking . U kunt tijdens de openingstijden van de winkel uw overcomplete goederen aanbieden. Ook kunnen deze goederen bij u thuis worden opgehaald. Daarvoor kunt u contact opnemen met Jan Koster 0548-516028 of Frank Averesch 0548- 516956 of tijdens de openingsuren van de winkel op 0548- 750459.

Dick Tukkers