Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Strijkservice Rijssen een
uniek bedrijf in de regio

RIJSSEN - Aan de Prinsenstraat 18 in Rijssen huist een bijzonder bedrijf voor Rijssen en omgeving. Marianne Wessels runt op dit adres haar bedrijf onder de naam 'Strijkservice Rijssen'.

Marianne richt zich op onder andere tweeverdieners en mensen die vanwege lichamelijke beperkingen niet of niet goed in staat waren zelf hun wasgoed te strijken. Ze strijkt niet alleen maar ze verricht mede het opvouwen van de gestreken kleding. Het strijkgoed wordt gehaald en gebracht bij haar clientèle thuis of op het werk. Telefonisch wordt afgesproken wanneer het strijkgoed wordt opgehaald.
Het strijkgoed dat wordt aangeboden, moet schoon gewassen zijn en moet worden aangeleverd in en wasmand of boodschappenkrat. Binnen 24 uur is uw was gestreken en gratis binnen Rijssen gehaald en teruggebracht. Het gestreken goed zal na betaling van de van te voren gemaakte prijsopgaaf worden afgegeven. Hebt u een receptie of een feestje, u zit plotseling verlegen, kunt u altijd Marianne bellen voor een afspraak, om uw probleem op te lossen.
Marianne Wessels is niet alleen een bekwame strijkster, maar ook een bekwaam bestuurslid van de Stichting Sportdorp Rijssen. Een stichting met als doelstelling om het welbevinden van de inwoners van Rijssen-Holten te bevorderen door een gezonde en actievere levensstijl te realiseren door meer te bewegen. De stichting organiseert voor dit doel dan ook diverse activiteiten en evenementen, waarbij het bewegen centraal staat.
Marianne Wessels is telefonisch bereikbaar onder 0548- 19262.

Dick Tukkers