Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Dag van de Dialoog Rijssen op
8 november in het Parkgebouw

RIJSSEN - In de week van 7 november tot 13 november is de week van de dialoog.

Op verschillende plaatsen in Nederland worden in een stad of gemeente gesprekstafels georganiseerd, waar mensen met verschillende achtergronden elkaar ontmoeten. Voor de achtste keer wordt de Dag van de Dialoog in Rijssen-Holten gehouden, dit jaar op 8 november.
Nederland in Dialoog heeft als doel de sociale samenhang in de samenleving te versterken door inzet van de Dialoog. Wethouder Roland Cornelissen onderschrijft het belang van de dag van de dialoog: 'Ga met elkaar het gesprek aan over vrijheid, wat betekent dit voor je? Kun je zeggen wat je denkt? Hoe wil jij behandeld worden? Allemaal belangrijke vragen om met elkaar tijdens een gesprekstafel te bespreken. Laat je inspireren door elkaar.'
In samenwerking met maatschappelijke organisaties uit de gemeente Rijssen-Holten wordt dit jaar de Dag van de Dialoog georganiseerd op dinsdag 8 november van 18.00 – 21.00 uur in het Parkgebouw in Rijssen. Inwoners gaan rond het thema 'Vrijheid?' met elkaar in gesprek. De werkgroep nodigt inwoners uit om onder het genot van een maaltijd, deel te nemen aan deze dag. Supermarkt Basmaci uit Rijssen sponsort de maaltijd. Wilt u een bijzondere ervaring en inspiratie opdoen? Voert u graag een interessant gesprek en deelt u graag ervaringen met anderen? Doe dan mee en meld u aan voor één van de gesprekstafels in onze gemeente.
Inwoners, die willen deelnemen aan de Dag van de Dialoog, kunnen zich vóór vrijdag 4 november aanmelden via het aanmeldformulier op de site www.rijssen-holten.nl/dagvandedialoog. Er kunnen maximaal 100 personen deelnemen aan deze avond. Dus geef u snel op.
Voor informatie kunt u contact opnemen met Madeleine te Velde of Chantal Huisman. Via het e-mailadres dvddrijssenholten@gmail.com of telefonisch (0548) 854 426, Chantal Huisman of (0548) 701 162, Madeleine te Velde.