Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Gratis Kerstdiner op donderdag
29 december in Het Schwarzwald

RIJSSEN - Dit jaar wordt er weer een Kerstdiner gehouden op donderdag 29 december, Het Schwarzwald heeft de locatie weer ter beschikking gesteld en verzorgt de avond.

De doelgroep is dit jaar mensen die weinig of geen sociale contacten hebben of eenzaam zijn. Dit kunnen bijvoorbeeld ouderen zijn, mensen met geen familie, gezinnen die net in Rijssen zijn komen wonen of asielzoekers die korter dan een jaar in Nederland zijn. Het Kerstdiner gratis voor alle deelnemers! Voor informatie of aanmelden kan contact worden opgenomen met 06-37162412 (ma-vrij tussen 10.00 en 12.00 uur) of via mail: hetkerstdiner@hotmail.com. Let op: aanmelden kan vanaf 14 november t/m 1 december!
Net zoals vorig jaar zal dit jaar het eten en drinken door Schwarzwald worden verzorgd. Om dit te kunnen betalen zijn we op zoek naar gulle gevers. Als we met ons allen een klein steentje bijdragen, zal het ook dit jaar weer lukken. Geef daarom gul op het banknummerNL28RABO 0109 726 427 t.n.v. P. Veldman, ovv Kerstdiner 2016. Alles is welkom is wordt zeer gewaardeerd! U kunt aannemen dat er ontzettend veel goeds mee wordt gedaan en dat alles wordt besteed aan de doelgroep. Wilt u ons op een andere manier ondersteunen (vervoer, een attentie voor de deelnemers, een cadeautje voor de aanwezige kinderen) dan verzoeken wij u even telefonisch contact op te nemen of een email te sturen. Wij werken met allemaal onbetaalde vrijwilligers en samen werken we er hard voor om alle gasten een onvergetelijke avond te bezorgen!
Door dit artikel wi de organisatie graag in contact komen met mensen die we dit fantastische diner kunnen aanbieden. Dus bent u eenzaam rond de Kerst of kent u iemand die hieraan voldoet, neem dan contact met ons op. Wij willen u graag een fantastische avond aanbieden. Het kerstdiner vindt in besloten kring plaats. Als u geen vervoer heeft dan kunnen we dit voor u regelen.