Meer Fennema.
Meer Fennema. Foto: Richard Thannhauser

Inspiratie avond met Meer
Fennema in het Boshuus

HOLTEN/ESPELO - Zaterdagavond 12 november verzorgt Meer Fennema uit Holten in het Boshuus van Kinderboerderij Dondertman aan de Meester Bosweg een boeiende en inspirerende avond over het thema 'Leven vanuit je hart'.

De avond begint om 19.30 uur, de zaal is open vanaf 18.45 uur. Online kaartverkoop €15,- pp, tot en met 11 november op www.ticketkantoor.nl/shop/Meer-in-Holten. Daarna kaartverkoop aan de zaal € 17,50. Er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen en ook na afloop kan er onder het genot van een drankje worden nagepraat.
Meer Fennema (49) is behalve internationaal spreker ook trainer en coach. Zij studeerde 'Beleid en Bestuur in Internationale Organisaties' aan de universiteit in Groningen en de Concordia University in het Canadese Montreal. Jarenlang was zij zelf bang om zich zelf te uiten maar voelde tegelijkertijd de drang om op internationale podia mensen te inspireren. Twee uitersten die eind 2012 samensmolten toen Fennema deelnam aan een seminar in de Verenigde Staten. Het zette haar leven en vooral levensfilosofie volledig op de kop.
Fennema stelt zich ten doel om niet alleen in eigen land maar ook ver daarbuiten mensen te inspireren. Zodanig, dat zij in staat zijn hun hart te openen om van daaruit te kunnen leven en ook hun verhaal geheel authentiek te kunnen brengen. Zonder de zo vaak aanwezige angst om niet uit de woorden te komen, tekst te vergeten of andere redenen die ervoor zouden kunnen zorgen dat de toehoorders niet geboeid raken. Angst ook om te worden bekritiseerd of veroordeeld. Met haar missie spreekt, traint en coacht Fennema niet alleen cliënten in eigen land, maar richt haar blik ook over de grens, in het bijzonder op de Verenigde Staten. Via Skype heeft zij ook geregeld contact met cliënten in het buitenland. In Holten ontvangt zij cliënten in haar praktijk, waarbij soms de wandelschoenen worden aangetrokken om letterlijk samen stappen te zetten in het leven.