Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Autisme Belevings Circuit
16 november in Wierden

WIERDEN - De Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg, biedt op woensdagavond 16 november het ABC - Autisme Belevings Circuit - aan in Wierden.

Het Autisme Belevings Circuit is voor iedereen die autisme wil ervaren, voelen en beter wil leren kennen. Het is een unieke manier om dicht bij de gevoelswereld van autisme te komen. Dit helpt om meer inzicht te krijgen waarom mensen met autisme anders reageren op in het algemeen zo normale situaties.
Het circuit bestaat uit tien onderdelen. Deze oefeningen laten u, elk op hun eigen manier, de specifieke aspecten van autisme ervaren. Ouders, opa's, oma's en andere belangstellenden kunnen deelnemen aan het Autisme Belevings Circuit.
Het Autisme Belevings Circuit vindt plaats op woensdag 16 november van 19.30 uur tot 22.00 uur in het Ontmoetingscentrum, Spoorstraat 7 in Wierden. Tegenover het Ontmoetingscentrum is voldoende parkeergelegenheid. Vanaf 19.15 uur staat de koffie klaar. De kosten bedragen € 5,- per persoon, opgave is verplicht.
Wilt u ook autisme ervaren? Geef u dan op bij Herma Spoolder, medewerker ABC-circuit. Er kunnen maximaal 20 personen per keer deelnemen; bij meer dan 20 aanmeldingen wordt er een extra datum geprikt. Het telefoonnummer is 0548-638830. U kunt Herma Spoolder ook mailen: hspoolder@vrijwilligethuiszorg.nl