Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Ouders van kinderen met
autisme wandelen samen

NIJVERDAL - Ervaringen opdoen, ideeën uitwisselen, horen en gehoord worden.

Daar draait het in het kort om in het project OASE (Ouders Autisme Steunen Elkaar), dat is ontwikkeld door Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg. Onderdeel van dit project is wandelcoaching, dat op vrijdag 18 november aanstaande wordt georganiseerd vanaf vertrekpunt voormalig Hotel Dalzicht, nu de Sallandse Berg, Grotestraat 285 in Nijverdal.
OASE boort de bron van kennis en ervaring van ouders van kinderen met autisme aan; samen wandelen biedt de mogelijkheid elkaar tips te geven en het levert vaak nieuwe inzichten op.
Ouders van kinderen met autisme delen hun ervaringen, leren van elkaar en steunen elkaar tijdens de wandeling in de natuurlijke omgeving, lekker in de buitenlucht.
We vertrekken om 10.00 uur. Om 11.00 staat de koffie klaar en praten we nog even na. De ervaring leert dat ouders van kinderen met autisme de contacten met elkaar zeer waardevol vinden. Wilt u een keer meewandelen, dan kunt u zich opgeven bij Herma Spoolder van Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, telefoon 0548-638830 of via e-mail hspoolder@vrijwilligethuiszorg.nl. U bent van harte welkom!