Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Ook binnenmeubelen bij PAND 55

Bij PAND 55 kun je sinds kort ook terecht voor dameskleding. Een mooie collectie dames vrijetijdskleding van onder meer vesten, truien, blouse's, shirts, tunieken en broeken. Een gedeelte van deze collectie is in Plus Size.

De collectie van sportieve jassen en vesten voor dames en heren van het Scandinavische merk Kjelvik is weer binnen voor de winter. Het gaat om jassen en vesten van goede kwaliteit met eigenschappen zoals wind- en waterdicht en ademend. Voor de koude dagen hebben we ook poncho's, sjaals, handschoenen, mutsen en sokken.
Het assortiment van PAND 55 bestaat nu uit binnenmeubelen: onder meer diningtafels, stoelen, salontafels, krukjes, zuilen in teak, mango of oud hout met metaal. Teakbanken zijn in alle soorten en maten te leveren. Voor de sfeer is er een ruim assortiment accessoires. Je moet hier denken aan onder meer potten, vazen, dienbladen, klokken, schapenvachten, kerst accessoires. Tuinmeubelen heeft PAND 55 natuurlijk ook, maar in iets mindere mate, In het voorjaar zal het aanbod weer groter zijn.
De gehele collectie staat ook op de website: www.pand55.nl en veel nieuws op facebook. Mogelijkheden genoeg om op de hoogte te blijven over wat PAND 55 zoal te bieden heeft. Uiteraard bent u welkom in de winkel. Gerwin zal u graag adviseren.
PAND 55 is gevestigd aan de Grotestraat 55 in Nijverdal. Tel: 0548-610036. mail: info@pand55.nl