Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Macc Design ontwerpt, ontzorgt
en bespaart op verbouwkosten

Het kleinschalige interieur-ontwerpbureau Macc Design blinkt uit in creativiteit en vakkennis als het gaat om een keuken of interieur op maat óf alleen voor interieurontwerp en advies.

'We denken mee met de opdrachtgever, bedenken onverwachte oplossingen, waarbij de wensen van de klant, rust en harmonie centraal staan en de basis vormen voor een eigentijds interieurontwerp", legt eigenaar Maciek Dec van het Bornse bedrijf uit. "Indien gewenst begeleiden wij het complete interieurproces van de bouw of verbouwing. Dat is toch wat we het liefste doen!'
De kracht van Macc Design zit in het ontwerpen en samensmelten van de gehele woonruimte in een totaalplan. 'We kijken van binnen naar buiten. Wanneer we een keuken op maat ontwerpen, dan moet deze passen bij de bewoners en het huis. Maar tegelijkertijd mag het iets verrassends en unieks zijn, zonder verlies aan kwaliteit. Daarbij is een goede routing en belijning van essentieel belang. Een goed samenspel van onderlinge verhoudingen en materialen maken een geheel. Rust, harmonie, kleuren en het lichtplan zijn onmisbare factoren.'
Vele veeleisende en exclusieve klanten kunnen beamen dat hun wensen uitstekend vertaald werden en het resultaat naar volle tevredenheid is geworden én voor bewonderende blikken zorgt van hun omgeving. Bovendien ontzorgt de begeleiding van het gehele traject, van tekening naar uitvoering, de klanten.
Bent u bezig met nieuwbouwplannen of toe aan een grondige verbouwing? Maak vrijblijvend een afspraak bij Macc Design om eens te sparren over uw ideeën. Macc Design buigt zich graag over uw interieur- en verbouwissues! U zult verrast worden door de creatieve oplossingen, waar u zelf waarschijnlijk nooit op gekomen zou zijn.

Macc Design
Hofstraat 19a, Borne
Tel. 074-2508805
info@maccdesign.nl
www.MaccDesign.nl