Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Anders kijken bij Transformed

AMBT DELDEN - Wim Hoddenbach, directeur van de 4e Musketier, spreekt aankomende zondagavond 13 november bij Transformed.

Het thema van de avond is Another Level – Hoe de Heilige Geest je anders leert kijken. Sinds september jl. worden alle meetings in het Transformed Centre gehouden, locatie: Kroeze Danne in Ambt Delden.
Het thema van deze avond sluit naadloos aan bij zowel de naam als het motto van Transformed: be transformed by the renewing of your mind. Leer anders te kijken door het werk van de Heilige Geest. Veel mensen denken en worstelen ermee dat ze hun karakter of eigenschappen zelf moeten veranderen. Maar het is juist de Heilige Geest die je anders leert kijken en anders leert denken.
Wim Hoddenbach vertelt daar meer over tijdens de november Meeting. Wie is Wim? Zoon van een evangelisten-echtpaar, directeur van De 4e Musketier, spreker in kerken en op conferenties. "Wanneer ik spreek uit de Bijbel, geeft me dat rust én energie. Zeg nooit nee: met God ben je in staat grotere dingen te doen dan je zelf denkt". De 4e Musketier is bij jongeren waarschijnlijk vooral bekend door de Muskathlons die ze jaarlijks organiseren: marathons lopen in arme en achtergestelde landen om armoede tegen te gaan. Vanuit Transformed hebben al meerdere deelnemers meegelopen.
Tijdens de meeting staat het Heartbeat Worship Team op het podium voor de aanbidding. Voor en na de meeting kan je bijpraten in het Transformed Café. Het café opent om 18.30 uur. Om 19.20 uur begint de meeting. Locatie: Transformed Centre (Kroeze Danne in Ambt Delden). Meer weten? Kijk dan op www.transformed.nl.