Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Schoenendoosactie in Enter
opnieuw van start gegaan

ENTER - De afgelopen weken is er op de Enterse basisscholen en thuis druk geknutseld. In samenwerking met de Enterse kerken zal er namelijk op zondag 13 november opnieuw een zogenaamde schoenendoosactie van Actie4kids worden gehouden, georganiseerd door de Interkerkelijke Commissie Enter.

De versierde schoenendozen kunnen thuis worden gevuld met schoolspullen, toiletartikelen, speelgoed en een knuffel. De dozen zullen worden verzonden naar kinderen in kansarme landen zoals Siera Leone, Togo en Roemeniƫ. Bovendien zullen bij voldoende aanbod ook dozen worden gegeven aan kinderen in vluchtelingenkampen in Europa en het Midden-Oosten. Een goede reden om het speelgoed dat nu nog ergens in een hoekje slingert nog eens na te kijken!
De schoenendozen, waarbij tevens een verzendbedrag van 5 euro wordt gevraagd, kunnen worden gebracht op zondag 13 november in de Enterse kerken waarbij in elke kerk weer op een andere manier invulling aan deze prachtige actie zal worden gegeven. Kinderen die niet in de gelegenheid zijn om naar de kerk te gaan mogen de schoenendoos ook op school inleveren.
Voor de mensen die geen schoenendoos maken maar wel de actie van harte steunen: een gift is uiteraard ook van harte welkom!