Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Schrameijer Meubelen
lanceert nieuwe website

Eindelijk is het zover: de nieuwe website van Schrameijer Meubelen is online. Compleet vernieuwd, gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor laptop, tablet en mobiel. Surf dus snel naar de site en breng een bezoek aan Schrameijer Meubelen aan de Molenstraat 32 in Tubbergen.

Schrameijer is geopend van woensdag tot en met (elke) zondag. Tevens is Schrameijer erg actief op Facebook; vaak met leuke win- en deelacties. De website geeft een duidelijk beeld van de winkel, die de laatste jaren veel veranderingen heeft ondergaan. Zo kan Schrameijer met 40 jaar ervaring inspelen op elke woonwens van de klant. In nauwe samenwerking met de ambachtelijke meubelmaker en smid wordt maatwerk voor de klant gemaakt. Elk gewenst meubelstuk is mogelijk: kasten, dressoirs en tafels in elke gewenste kleur. Met of zonder industriƫle touch, wat tegenwoordig erg trendy is. Dit geldt ook op het gebied van banken omdat Schrameijer nog met echte Hollandse producten werkt. En dit allemaal tegen betaalbare prijzen.

Een grote verscheidenheid aan meubels staat als woonkamers opgesteld in de 4000 m2 van de winkel, zodat klanten een goed beeld krijgen hoe het thuis zal staan. Daarnaast kan er bij Schrameijer gebruik worden gemaakt van interieuradvies, thuis of in de winkel. De styliste van de winkel kijkt met u mee en adviseert graag over de totaalinrichting van uw woonkamer. Daardoor hoeven klanten geen extern interieuradvies te vragen en is dit de kortste weg om ideeƫn op te doen en tot uitvoer te brengen.

Waag dus snel een bezoek aan de showroom in Tubbergen, waar service voorop staat. Of surf naar www.schrameijer.nl om de nieuwe website te ervaren.