Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Wethouder Bert Tijhof opent
vernieuwde Blokker in Rijssen

RIJSSEN - De vernieuwde Blokker aan de Haarstraat 5 in Rijssen is geopend door wethouder Bert Tijhof van Rijssen-Holten. Hij werd hierbij geassisteerd door een medewerkster van het filiaal.

Met twee verdiepingen en een verkoopoppervlak van ruim 530 vierkante meter is 'de nieuwe Blokker'' in Rijssen één van de grotere 'Blokkers' van Nederland. Op de gevel prijkt het nieuwe logo: modern, helder, slank met een 'open' lettertype en een daadkrachtige oranje punt. De hele winkel straalt helderheid en zelfverzekerdheid uit. Een eigentijdse Blokker met belevingswerelden. Een heldere en transparante indeling met nieuwe assortimenten, zoals Bed & Bad en de nieuwste Blokker huismerken. Verder krijgen de categorieën als koken, bakken & tafelen extra aandacht. Door het gebruik van veel wit en grijstonen is de kleurstelling rustig in het vernieuwde filiaal.
De klant ervaart de kwaliteit ook in de inrichting. Door een sterke keuze voor, kwaliteit voor een goede prijs, zal de klant verrast worden. De speelgoedafdeling is intact gebleven. Het omni-channel aspect (klantgerichte aspect) met de Kiosk, de webshopservice in de winkel en de digitale schermen is overal aanwezig. In de kiosk kunnen klanten bestellen uit het extra assortiment dat niet in de winkel verkrijgbaar is, of producten afhalen, die online gekocht zijn. In de winkel zijn 5000 producten aanwezig, online heeft de klant keuze uit een veel breder assortiment.

Dick Tukkers