Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Sinterklaas komt zaterdag 19 november naar Rijssen

RIJSSEN – De ondernemers van de Habi hebben ook dit jaar Sinterklaas en zijn Pieten uitgenodigd voor een bezoek aan de stad Rijssen.

Omdat er ook dit jaar weer een groot aantal Pieten meekomt, is het Parochieel Centrum de Rozengaarde aan de Rozengaarde 59 in de Sinterklaasperiode veranderd in het Pietengebouw.
Om 13.15 uur zal Sinterklaas en zijn Pieten het Pietengebouw verlaten. Sinterklaas en zijn helpers kijken uit naar het begroeten van de vele kinderen, want hier is het mogelijk om Sinterklaas nog een hand te geven. Aan het einde van de straat zal zijn paard, Amerigo, op hem wachten. Om 13.30 uur zal de stoet onder begeleiding van de muzikanten van Muziekvereniging Wilhelmina en de Colorguards de toer vervolgen.
Het allermooiste nieuws is dat Sinterklaas ook dit jaar weer in zijn eigen Sinterklaashuis in Rijssen gaat wonen, werken en slapen! Dat huis staat bij vlak bij het Schild voor de ING Bank aan het begin van de Haarstraat. Wie daar meer van wil weten kan kijken op de website www.sintinrijssen.nl Kinderen die dat willen kunnen zelfs twitteren met de TweetPiet, de website delen via facebook en alle andere social media!