Afbeelding
Foto: Tabitha Sijnja

Broekhuis Peugeot biedt 50%
voordeel op alle fabrieksopties

Klanten die overwegen om een Peugeot aan te schaffen, hebben nog een paar dagen de tijd om bij Broekhuis te profiteren van 50% voordeel op álle fabrieksopties. De actie loopt nog tot en met zaterdag 26 november en geldt bovenop alle andere acties.

Een Peugeot is standaard al goed uitgerust, maar er blijven voldoende opties over om de auto nóg completer te maken. Hierbij kan gedacht worden aan een navigatiesysteem, climate control of panoramadak, dat voor extra licht in het interieur zorgt en daarmee bijdraagt aan het comfort voor zowel bestuurder als passagiers. Te fel zonlicht kan worden tegengehouden door het zonnescherm aan de binnenzijde te sluiten. Technische innovaties zoals actieve parkeerhulp en achteruitrijcamera behoren ook tot de mogelijkheden. Op bijna ieder Peugeot-model is er een ruime keuze aan opties mogelijk. Dit kan tot en met 26 november dus extra voordelig, want klanten krijgen 50% voordeel op alle opties bij de aanschaf van een auto op voorraad. Bij een aantal modellen en uitvoeringen kan worden gekozen voor Keyless Entry & Start. Dankzij het Keyless Entry & Start-systeem wordt de auto vergrendeld en ontgrendeld zonder de sleutel tevoorschijn te halen en wordt de motor gestart met één druk op de startknop.

Broekhuis heeft vestigingen in Enschede (Haaksbergerstraat 159), Hengelo (Wegtersweg 4), Almelo (Twentepoort West 1), Oldenzaal (Hamburgstraat 30) en Rijssen (Kalanderstraat 5).