Gabriel Ossef en Micha Hardiek
Gabriel Ossef en Micha Hardiek Foto: Steef Alblas

MINI Broekhuis Oost stunt
met prijzen op nieuwe MINI'S

Hoewel de decembermaand nog moet beginnen, is de eindejaarsactie al van start gegaan bij MINI Broekhuis Oost. Wie nu vóór 28 december 2016 een nieuwe MINI koopt, profiteert van een voordeel dat kan oplopen tot liefst € 7.000,-. Daardoor kunnen klanten een nieuwe MINI kopen voor de prijs van een gebruikte MINI.

De Broekhuis Groep vertegenwoordigt in Nederland elf verschillende automerken. MINI-dealer Broekhuis Oost heeft altijd zo'n 25 MINI's op voorraad staan aan het Spaansland 10 in Enschede. Daarmee is het bedrijf de grootste MINI-dealer in de regio. Klanten worden altijd hartelijk ontvangen door de medewerkers van Broekhuis Oost. Klanttevredenheid staat immers voorop bij Broekhuis, waardoor de MINI-dealer zich altijd voor de volle honderd procent inzet voor zijn klanten. Ongeacht de vraag of het verzoek dat klanten hebben: Broekhuis Oost probeert altijd om hen optimaal van dienst te zijn. Ook eerlijkheid is een kenmerk waar de Enschedese MINI-dealer veel waarde aan hecht, zodat klanten hoe dan ook altijd met een goed gevoel thuis komen.

Waag dus een bezoek aan de showroom van MINI-dealer Broekhuis Oost, ervaar door middel van een proefrit het rijgedrag van een nieuwe MINI en profiteer nu nog van de enorme voordelen!