Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Toyota C-HR nu in showroom

De uitdagende nieuwe Toyota C-HR staat sinds vorige week in de showroom van Toyota-dealer K. Drent met vestigingen in Almelo en Vriezenveen. De crossover is er vanaf € 24.495,-.

Toyota levert de Toyota C-HR in vier uitrustingsniveau's: Comfort, Dynamic, Executive en Premium. Verder is hij leverbaar als Bi-Tone en Bi-Tone Plus, waarbij het dak altijd chique zwart metallic is, ongeacht de kleur van de rest van de carrosserie.

De Comfort-uitvoering is onder meer uitgerust met LED dagrijverlichting, airconditioning, een radio/cd-speler met AUX- en USB-aansluiting en Bluetooth, elektrisch bedienbare ramen rondom, cruise control en 17-inch wielen. Als extra's rust Toyota de Dynamic-uitvoering uit met onder meer multimediasysteem Toyota Touch 2 met kleurendisplay, achteruitrijcamera, automatische airconditioning, digitale radio (DAB+), Smart Entry met startknop en 17-inch lichtmetalen wielen.

De Executive biedt als extra's onder andere 18-inch lichtmetalen wielen, soft-touch afwerking van het dashboard, halflederen stoelbekleding, een navigatiesysteem (inclusief drie jaar gratis kaartupdates), LED interieurverlichting, stoelverwarming vóór en Park Assist (automatisch inparkeren).

De Premium-versie is de meest luxe Toyota C-HR met bovenop de reeds genoemde uitrusting onder meer een JBL premium audiosysteem met negen speakers en subwoofer, LED koplampen (dim- en grootlicht) en LED achterlichten, Rear Cross Traffic Alert (RCTA), Blind Spot Monitor (BSM) en stuurwielverwarming.

De Toyota C-HR Hybrid is uitgerust met de hybride aandrijflijn van de Toyota Prius. Het gecombineerde vermogen bedraagt 90 kW/122 pk. De CO2-uitstoot bedraagt 86 g/km. Het benzineverbruik dat hierbij hoort, bedraagt 1 op 27 gemiddeld (NEDC-methode).

De 1.2 Turbo met handgeschakelde 6-bak levert 85 kW/116 pk. De gemiddelde CO2-uitstoot komt uit op 134 g/km, het brandstofverbruik op 1 op 17,5 gemiddeld (NEDC-methode). De Toyota C-HR 1.2 Turbo heeft een trekgewicht van maximaal 1.300 kg in combinatie met een handgeschakelde 6-versnellingsbak. Naar wens is de 1.2 Turbo ook leverbaar met een CVT-automaat en All Wheel Drive (AWD).