Afbeelding
Foto: Tabitha Sijnja

Vervolgclinics van
5 naar 10 bij ASV Atletics

Na de populaire en succesvolle startersclinics voor beginnende hardlopers, komt Atletics met een logische volgende stap, namelijk: vervolgclinics van 5 naar 10.

Deelnemers die met succes de startersclinics van Bertus van Elburg hebben gevolgd en nu in staat zijn om met plezier ca. 5 km. of een half uur aaneengesloten hard te lopen, hebben de smaak te pakken en… willen door! De wekelijkse clinics en het zelf trainen met behulp van een stap-voor-stapschema is uitstekend bevallen; werkt ook als een 'stok achter de deur' die voorkomt dat je 'terugvalt'.

De vervolgclinics van 5 naar 10, zijn dus bedoeld voor hardlopers die een basis hebben van ca. 5 km en die dat willen uitbreiden naar ca. 10 km. Ofwel: van nu een half uur, naar straks een uur aaneengesloten kunnen hardlopen. De vervolgclinics bestaan uit 10 trainingen op de woensdagochtend van 10.30 tot ca 11.45 uur. De clinics vinden deels plaats op de atletiekbaan maar ook regelmatig buiten de baan. De eerste clinic staat gepland voor woensdag 7 december. De clinics worden verzorgd door Bertus van Elburg. Voor meer informatie of aanmelden: ga naar de site van ASV Atletics www.atletics.nl .