Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Bewonder de Ariadne at Home badkamer bij Ter Harmsel

De nieuwe Ariadne at Home badkamer, ontwikkeld door het gelijknamige woonblad, is nu te zien in de showroom van Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek.

Kleurrijk, speels & stijlvol: dat is de Ariadne badkamer 'Trendy klassiek'. Kleur is onmisbaar in het interieur, dus ook in de badkamer! De matte groenblauwe ton-sur-ton poedertinten geven een ontspannend gevoel. Kom tot rust in deze kleurr?ke badkamer en droom weg in bad of geniet van de warme regendouche.

Ontwerp op maat

De Ariadne at Home badkamer heeft een verrassende indeling met handige hoekjes. De douche en het toilet worden namel?k geplaatst in een geheel betegelde nis achter in de badkamer met een afmeting van 100x110cm. Een speelse en praktische indeling waarb? u volop geniet van privacy. Heeft u een kleinere badkamer? Geen probleem, er is voor elke ruimte een oplossing. Zo is het meubel ook verkrijgbaar in een kleiner model van 80cm breed in plaats van het standaard meubel van 140cm. Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek maakt graag voor u een ontwerp op maat.