Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

De Kerstman logeert in het centrum van Rijssen

RIJSSEN – Nu Sinterklaas weer naar Spanje is vertrokken, heeft zijn goede vriend - de Kerstman - aangekondigd dat hij ook in Rijssen blijft logeren! Vanaf de boot naar Spanje heeft Sinterklaas zijn goede vriend de Kerstman gebeld en verteld over het gezellige Rijssen en al die lieve kinderen. Nu wil de Kerstman hier ook graag logeren!

Vanaf woensdag 7 december tot maandag 2 januari logeert hij in het karakteristieke winkelpand met de trapgevel aan Schild 2. Zijn tijdelijke huis wordt door zijn knechten ingericht, zodat de Kerstman er helemaal in kerstsfeer kan slapen, maar er ook zijn post kan lezen! Natuurlijk worden alle kinderen uitgenodigd om een kijkje te komen nemen en het mooi verlichte huis van de Kerstman door de etalage te bewonderen. Af en toe zal de Kerstman ook door het centrum van Rijssen lopen om met de kinderen op de foto te gaan!
De Kerstman heeft een leuke kleurplatenactie georganiseerd! Tussen 7 en 24 december kunnen kinderen deze kleurplaat inleveren in de brievenbus van het Kerstmanhuis of bij Intertoys aan de Elsenerstraat in Rijssen. De kleurplaat is ook verkrijgbaar bij verschillende winkels in Rijssen en te downloaden via: www.habi-rijssen.nl. Intertoys heeft in drie leeftijdscategorieën een leuke prijs beschikbaar gesteld. De prijsuitreiking vindt plaats bij Intertoys Rijssen in week 52.

Afbeelding