athalja barneveld
athalja barneveld Foto: Petra Koenderink

Athalja Barneveld spreekt bij Transformed

Rijssen – Transformed heeft op 11 december een bijzondere spreekster. De vaste bezoekers van de Transformed meetings kennen Athalja Barneveld vooral als zangeres van Heartbeat Praise, maar zondagavond spreekt zij in het Transformed Centre over het thema Living Gods Dream.

Het thema van zondagavond 11 december is Living Gods Dream – Avontuurlijk leven met Jezus. En daar kan Athalja uren over vertellen. Samen met haar man Rutger vormt ze het muzikale duo Rutger & Athalja. Ze hebben inmiddels een cd uitgebracht, maar zijn binnen Transformed vooral bekend als onderdeel van de band Heartbeat Worship. Ze weten wat het is om te leven in vertrouwen en soms te wachten op God, maar vooral ook om te genieten van een avontuurlijk leven met Jezus.
Deze meeting vindt plaats in het Transformed Centre op de Kroeze Danne: Kappelhofsweg 14, Ambt Delden. Het Transformed Café is geopend vanaf 18.30 uur en de meeting begint om 19.20 uur. Ook na de tijd is er de mogelijkheid om na of bij te praten in het Transformed Café. De drankjes zijn gratis, snacks zijn te koop. Meer weten? Kijk op www.transformed.nl.

athalja barneveld