Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Kerstzangdienst op
woensdag 21 december

RIJSSEN - Muziekvereniging Wilhelmina uit Rijssen organiseert op woensdag 21 december de traditionele Kerstzangdienst in de R.K. Dionysiuskerk aan de Rozengaarde in Rijssen. De oecumenische dienst begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Bij de uitgang vindt een collecte plaats.

Voor veel mensen in en om Rijssen is de sfeervolle Kerstzangdienst een jaarlijks terugkerend hoogtepunt en dé opmaat naar kerst. De samenzang van kerstliederen wordt begeleid door het blaasorkest van Wilhelmina o.l.v. Wout Ligterink, dat ook een aantal orkestwerken in kerstsfeer ten gehore zal brengen, waaronder het fameuze Russian Christmas Music van Alfred Reed.
Het programma wordt verder ingevuld met optredens van het popkoor Pursang en de gospelkoren Promises en Eternal Joy. Pastor Beuving-Dannenberg en pastor Wichers Scheur zullen de dienst resp. openen en afsluiten.
Doorgaans mag de dienst rekenen op grote publieke belangstelling. Voor een mooie plek in de kerk wordt bezoekers daarom aangeraden om tijdig aanwezig te zijn. Meer informatie is te vinden op www.wilhelminarijssen.nl en de Facebookpagina van Wilhelmina.