Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Genomineerden sportverkiezing Rijssen–Holten 2016

RIJSSEN - De genomineerden voor de Sportverkiezing van 2016 zijn bekend! Tot 30 november konden kanshebbers worden aangemeld, waarna de Sportverkiezingscommissie van Radio 350 uit de vele aanmeldingen een eerste selectie heeft gemaakt. Na de voorselectie en diverse stemrondes zijn nu de drie genomineerden in elke categorie bekend.

Voor Sportman 2016 zijn genomineerd: Leon Sanderman (hardlopen en veldcross), Joey Bak (motorcross), Martin Kampman (triatlon en langeafstandloper)
Voor Sportvrouw 2016 zijn genomineerd: Sanne Averesch (hardlopen), Sterre Mooiweer (zwemmen) en Jojanne Dalemans (paardensport)
Voor Sportploeg 2016 zijn genomineerd: Excelsior'31 2 (voetbal), Rijssen Vooruit 1 (voetbal) en RIVO MC1 (volleybal)
Voor Sporttalent 2016 zijn genomineerd: Romy Davids (motorcross), Frank Seppenwoolde (atletiek), en Timo Baan (tafeltennis)
Nieuw dit jaar is de categorie Sporttopper van het Jaar. Deze categorie is toegevoegd door de redactie van het organiserende sportprogramma Radio 350 Sport, omdat in deze categorie sporters, verenigingen of sportorganisaties geëerd kunnen worden voor hun inzet in het afgelopen jaar. De genomineerden voor deze categorie zijn: het bestuur van de Ronde van Overijssel (wielrennen), Johan Strokap (volleybal) en het bestuur van de MTB – Afd. van de Tourclub Rijssen (wielrennen).
De uiteindelijke winnaars van de Sportverkiezing van het jaar 2016 zullen bekend worden gemaakt tijdens de twee uur durende live uitzending van Radio 350 Sport vanuit Café Restaurant Spekhorst aan de Grotestraat te Rijssen. Iedereen is van harte welkom om deze bekendmaking live mee te maken. Het programma start om 15.00 uur en is afgelopen om 17.00 uur.