Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Vandyck shop-in-shop nieuw bij beddenspecialist Konijnenbelt

Na dertig jaar aan de Grotestraat nummer 162 gevestigd te zijn, verhuist beddenspecialist Konijnenbelt. Nog voor de Kerst vestigen ze zich in hun nieuwe pand, aan de overkant op de Grotestraat 65. Bijzonder trots zijn ze op de aanvulling met een exclusieve Vandyck shop-in-shop.

In de tachtig jaar dat beddenspecialist Konijnenbelt bestaat hebben ze een goede naam opgebouwd. Hier ga je heen als je een goed bed wilt waarin je uitgerust wakker wordt. Een bed dat gezond en comfortabel slaapt. En daar hebben ze heel veel mooie producten voor in hun zaak. Niet alleen bedden, maar ook kussens, matrassen, bedlinnen, bedbodems en dekbedden. Producten die in eerste instantie bedoeld zijn voor het slaapcomfort, ofwel het lekker kunnen slapen. ,, Dat is natuurlijk ook de reden dat mensen naar ons komen. Iedereen wil lekker slapen en de volgende dag uitgerust wakker worden," aldus Gerben Jansen. ,,We kunnen niet zonder slaap. Het is daarom belangrijk om aandacht te besteden aan een goede nachtrust."

SlaapID
Een goed bed is daarvoor essentieel. Gelukkig is er tegenwoordig heel veel keuze en zijn ze op alle mogelijke manieren aan je wensen en behoeften aan te passen. Maar hoe weet je welk bed, matras en hoofdkussen goed voor je is? Bij beddenspecialist Konijnenbelt hebben ze daar iets voor: de SlaapID. Drie nachten slaap je met een klein apparaatje dat je in een comfortabele band op je borst draagt. Na die drie dagen kan beddenspecialist Konijnenbelt aan de hand van de gegevens precies je slaapgedrag in kaart brengen. Hoe vaak draai je? Lig je veel op je rug of juist zij? Wat is je lichaamstemperatuur? ,,Met dit slaapgedrag kunnen we het technisch slapen perfect adviseren. We laten zien welk type bed, matras, deken en kussen het beste bij je past. In praktijk merken we dat er een groot verschil is tussen wat mensen denken over hun eigen slaapgedrag en wat het werkelijk is. Ook voor mensen met fysieke klachten zoals hernia of whiplash hebben wij zeer goede slaapoplossingen." Konijnenbelt is één van de 25 beddenspecialisten in Nederland die deze slaapmeting aanbiedt.

Vandyck shop-in-shop
Waar beddenspecialist Konijnenbelt zich ook in onderscheidt, is de Vandyck shop-in-shop. Vanaf eind dit jaar is dit een waardevolle aanvulling op de bestaande collectie. Er zijn tot nu toe nog maar vier van dergelijke shops in Nederland. In de Vandyck shop-in-shop vind je de gehele collectie van dit Nederlandse merk. Een merk dat bekend staat om de hoogwaardige materialen en stijlvolle dessins. En dat vind je straks allemaal terug bij beddenspecialist Konijnenbelt. Naast de andere kwaliteitsmerken als Auping, Swissflex, Ledorm, Beddelicious en SLP.

Nieuwsgierig naar Beddenspecialist Konijnenbelt met de Vandyck shop? Je bent van harte uitgenodigd om het nieuwe pand straks te bezichtigen.