Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Wintercircus Arlette Hanson komt naar Nijverdal!

Voor de allereerste keer komt het Wintercircus naar ZINiN in Nijverdal Op 23 december speelt het circus wat al 38 jaar bestaat maar liefst twee keer in het theater, om 15:00 en 19:30.

Wat is begonnen als een programma met losse acts is uitgegroeid tot een volwaardige theatrale voorstelling. De eerste bezoekersreacties zijn alleen maar lovend: "Artiesten laten het onmogelijke zien en laten ingewikkelde trucs een koud kunstje lijken".

Koud Kunstje!

Een dorp met een clown als burgemeester, komt dat wel goed? In Koud Kunstje! lopen de inwoners op hun handen, vliegen door de lucht, klimmen en klauteren al kibbelend de trapeze op en af en vieren feest.
In Koud Kunstje! is de wereld verzameld, met onder andere artiesten uit Argentinië, China, Réunion, Duitsland, maar ook talent van eigen bodem. Er wordt gejongleerd, gebalanceerd, gedanst en de leuke hondjes lopen in parade. Dat alles onder begeleiding van het swingende live orkest.

Circusles

Heb je altijd al eens willen weten hoe circusartiesten al die kunstjes doen? Doe dan mee met de circusles. Balanceren, acrobatiek en jongleren. Voel hoe het is om circusartiest te zijn! Na afloop krijg je een echt circus diploma! Maximaal 50 plaatsen en alleen mogelijk in combinatie met de voorstelling. Duur: ca. 60 minuten.
Voor meer informatie zie: www.wintercircus.nl