Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Rijssen-Holten plaatst
Kerstwensbomen

RIJSSEN-HOLTEN - In de centrale hal van het gemeentehuis in Rijssen en in het Kulturhus bij het Zorgloket in Holten heeft de gemeente Rijssen-Holten zogenaamde Kerstwensbomen geplaatst. In deze bomen kunnen bijzondere wensen worden gehangen voor een aanpakker die altijd klaar staat voor de ander en dat onder het motto: Gewoon doen! Iedereen kan een wens in de fysieke of digitale boom hangen. Het enige wat belangrijk is om te weten, is dat er een goede redenen moet zijn voor de wens en dat jouw wens voor een andere inwoner van Rijssen-Holten is.

Naast het ophangen van de wensen in de fysieke bomen, is er dus ook de digitale Kerstwensboom via de website www.rijssen-holten.nl/kerstwensboom. De Kerstwensboom is er niet alleen voor de volwassenen, maar ook de wensen van kinderen zijn erg welkom! De Kerstwensboom is een initiatief van opvoed-ondersteuningssite Loes.nl en wordt ondersteund door de Aanpakkers uit de Noaberschapscampagne.
Niet alle wensen zullen worden gehonoreerd. De origineelste, mooiste en liefste wensen proberen de initiatiefneemsters zo veel mogelijk te laten uitkomen. De wensen kunnen worden opgehangen/verstuurd tot en met vrijdagmorgen 23 december 2016. Kaarten voor de wensen zijn te krijgen of op te halen bij het Zorg/Loesloket, het gemeentehuis Schild 1 in Rijssen, bij het Kulturhus in Holten aan de Smitsbeld 6 en digitaal invullen op website rijssen-holten.nl kan ook.

Dick Tukkers