Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Voorlezen en kraskunst bij ZINiN Bibliotheek

NIJVERDAL - Als je op zaterdag 17 december moe en koud geworden bent van het schaatsen op de ijsbaan op het Henri Dunantplein, dan ben je rond 15.00 uur van harte welkom bij de voorlees- en knutselmiddag in de ZINiN Bibliotheek.

Er staat een heerlijke beker chocolademelk voor je klaar en je kunt luisteren naar een mooi kerstverhaal. Na het voorlezen is er nog tijd om een bijzondere kerstversiering met kunstkrassen te maken.

Voorlezen en knutselen

De voorlezers staan op zaterdagmiddag 17 december klaar om een mooi kerstverhaal voor te lezen in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal. (21 december in Haarle, Hellendoorn en Daarle) Als je voorzien bent van een beker warme chocolademelk met wat lekkers erbij, gaat het voorlezen van start. Bij een klein haardvuurtje, met misschien wel een warm dekentje om je heen mag je dan luisteren naar een fijn kerstverhaal. En als je dan weer bijgekomen bent van de kou, dan is er nog tijd om zelf een mooie kerstversiering te maken. Door in het speciaal gecoate oppervlak te krassen komen er vrolijke regenboogkleuren tevoorschijn.

Inschrijven

Je kunt meedoen in Nijverdal op zaterdag 17 december en in Haarle, Hellendoorn en Daarle op woensdag 21 december. Voor het inschrijven voor deze voorlees- en knutselmiddag en de aanvangstijden ga je even naar de site van de bibliotheek: www.zininbibliotheek.nl en kijk je in de agenda. Natuurlijk kan je ook meer informatie krijgen bij de balie. De entree is gratis.

Afbeelding