Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Nieuwjaarsfeest in Daarle

DAARLE - Dit jaar zal het nieuwjaarsfeest van café 'n Tip gehouden worden in een grote tent op het evenemententerrein in Daarle. Om een nog beter feest te kunnen organiseren is besloten het feest te verplaatsen naar een tent. Vorig jaar waren de beschikbare kaarten voor het feest bij café 'Tip al snel uitverkocht, de mogelijkheden om op eigen locatie het feest uit te breiden zijn niet voorhanden.

Daarom wordt dit jaar voor het eerst het feest op een andere locatie te geven. De organisatie hoopt zo een mooi feest neer te kunnen zetten voor de inwoners van Daarle en de omliggende dorpen. De plaatselijke DJ's Mark, Smally en Zaagie hebben er zin in en gaan er een gezellig feest van maken. Een goed begin van 2017 in Daarle. Het feest begint om 1:00 uur, toegangskaarten zijn te koop bij Café 'n Tip en de Readshop in Den Ham.
Voor diegene die het jaar ontspannen en sportief af wil sluiten is er op 28 december een dartstoernooi in café 'n Tip. Het toernooi begint om 13:00 uur. Voor verdere info zie www.ntip.nl