Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Decembervoordeel op de Peugeot 308 bij Broekhuis

De Peugeot 308 is al mooi om te zien. En hoe beter u naar deze auto kijkt, hoe mooier hij wordt. Dan ziet u namelijk ook de unieke PEUGEOT i-Cockpit®. Als u nog iets beter kijkt, ziet u het oog voor detail in het interieur, de levensreddende Peugeot Connect SOS-technologie, de zuinige motor die voor het tweede jaar op rij is bekroond als Engine of the Year en 28 andere internationale awards.

Kijkt u nog iets beter, dan ziet u dat u tot het eind van dit jaar nog kunt profiteren van maximaal € 3.000,- Decembervoordeel op de Peugeot 308. Op alle uitvoeringen profiteert u van Decembervoordeel. Zo rijdt u bijvoorbeeld de luxe uitgeruste Peugeot 308 met Pack Reference vanaf € 25.029,-. Maar wees er snel bij, want dit aanbod is alleen geldig t/m 31 december 2016.

Het Pack Reference bestaat uit de volgende extra uitrusting:

De Peugeot 308 kan worden uitgerust met de ultramoderne 3-cilinder 1.2 PureTech-turbobenzinemotor. Prestaties gaan hand in hand met zuinigheid. Deze motor is een hoogstandje in techniek en al voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot Engine of the Year. Elke detail van de PEUGEOT i-Cockpit® heeft effect op het rijden en draagt bij aan het comfort. Het compacte stuurwiel biedt u nog meer stuurgevoel. U kijkt over het stuur naar het hooggeplaatste instrumentenpaneel en ziet daardoor alle belangrijke rijinformatie in één oogopslag. De PEUGEOT i-Cockpit® geeft rijden in een Peugeot 308 een nieuwe dimensie. Voor meer informatie of een proefrit bent u welkom in de showroom van Peugeot-dealer Broekhuis.