Afbeelding
Foto: Tabitha Sijnja

Kom genieten van
Proef & Beleef!

Een evenement anders dan anders. Dat is Proef & Beleef Rijssen. Voor het eerst staat Rijssen eind december Rijssen drie dagen lang in het teken van lekker eten, gezelligheid, muziek en samen leuke dingen doen.

De dag beginnen met tai chi? Exotisch eten bij een foodtruck? Lekker loungen aan het eind van de dag? Of ouderwets genieten van een stamppottenbuffet? Tijdens Proef en Beleef Rijssen kan het allemaal. Van woensdag 28 tot en met vrijdag 30 december is het extra gezellig in Rijssen. Winkelen wordt die dagen een feestje want er is dan zoveel meer te beleven.

Voor jong en oud
Op het Europaplein en het Schild in hartje Rijssen staat een grote tent. Hier gebeurt het. Hier kun je iedere middag goed beginnen door mee te doen met tai chi. Even tot jezelf komen, samen met anderen. In China weten ze niet beter. Daar beginnen ze samen de dag steevast met rustgevende oefeningen. Tot jezelf gekomen? Dan is het tijd om mee te doen. Aan spannende goocheltrucs, dansen, knutselen of samen springen op het springkussen. Dat is speciaal voor de kinderen tijdens de creatieve middag voor de jeugd tot 12 jaar. Voor ouderen er is vrijdag 30 december een gezellige middag in de tent. Even terug in de tijd met een film van Oud-Rijssen, optreden van een pianist en genieten van koffie met gebak en een heerlijk stampottenbuffet. Op donderdag komen de vele goede doelen in Rijssen in actie. OP ludieke wijze presenteren zij zich in de tent. Muziek, dans, theater? Kom en maak het mee.

Loungecafé
Even met collega's of vrienden na je werk gezellig wat drinken? Dat kan deze drie dagen in het Loungecafé in de tent. Van 17.00 tot 22.00 uur is er lekkere muziek en kun je onder het genot van een hapje en drankje de dag goed afsluiten.

Happy Friday
De winkeliers doen ook actief mee aan Proef & Beleef Rijssen. Met speciale acties, aanbiedingen en leuke wedstrijden. Vrijdagmiddag, oudejaarsdag, is er zelfs Happy Friday met speciale dagaanbiedingen in de winkels.
Kortom, kom tijdens de laatste dagen van het jaar vooral naar Proef & Beleef Rijssen! De winkels zijn deze dagen extra lang geopend.