Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Mijn Hypotheek Jan Kamp verder als Mijn Financieel Advies

Mijn Financieel Advies. Dat is vanaf 1 januari de nieuwe naam van Mijn Hypotheek Jan Kamp. Een nieuwe naam, maar met dezelfde gezichten en vertrouwde persoonlijke service.

Waarom een nieuwe naam? Volgens financieel adviseur Robin Spit is het een logische stap. ,,We bieden steeds meer diensten aan. Naast de aan- en verkoop van woningen en hypotheekadvies kunnen mensen nu ook bij ons terecht voor verzekeringen en bijvoorbeeld hun belastingaangifte," legt hij uit. ,,We bieden het totale pakket aan op gebied van hypotheken en financiële zaken. Dus Mijn Financieel Advies past beter bij onze dienstverlening."

Het complete financiële plaatje

Mijn Financieel Advies is volop in ontwikkeling. In juni dit jaar zijn ze nog verhuisd naar de Ethaanstraat 1. Het team is uitgebreid, mede als gevolg van de uitbreiding van de diensten. ,,Maar als mensen bij ons komen is de ontvangst en service zoals men van ons gewend is. Daar is helemaal niets aan veranderd." Sterker nog, de persoonlijke aandacht is wat het kantoor onderscheidt.

Administratie voor het mkb en zzp'ers

Ze verzorgen de boekhouding en belastingzaken voor kleinere bedrijven. Ook deze activiteit zit sterk in de lift.

Verzekeringen

Naast advies en ondersteuning bij de juiste keuze van een hypotheek, biedt Mijn Financieel Advies vanaf 1 januari 2017 verzekeringen aan. Van eenvoudige autoverzekering en wintersportdekking tot overlijdensverzekering en opstalverzekering. ,,Door het hele pakket aan financiële diensten onder één dak aan te bieden, heb je als klant één aanspreekpunt waar je voor het complete plaatje terecht kunt. Dat is fijn en makkelijk."

Belastingaangifte

De dienstverlening gaat nog verder: wanneer u kiest voor Mijn Financieel Advies, dan verzorgen zij aankomend jaar ook kosteloos uw belastingaangifte. Wanneer uw rentelasten bekend zijn, kunnen zij ook alvast een voorlopige teruggaaf voor u aanvragen.
Ons kantoor aan de Ethaanstraat 1 is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. Donderdagavond is ons kantoor geopend van 18.30 tot 20.00 uur. Ook een afspraak buiten kantoortijden is mogelijk.