Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Toyota C-HR prominent
in showroom van Drent

De Toyota C-HR staat sinds 25 november bij dealer Drent met vestigingen in Almelo en Vriezenveen. De Toyota C-HR is leverbaar als First Edition, waarbij kopers profiteren tot maximaal € 1.690,- voordeel.

Toyota levert de crossover als 1.2 Turbo (85 kW/116 pk) en 1.8 Hybride (90 kW/122 pk). De 1.2 Turbo is standaard voorzien van een handgeschakelde 6-versnellingsbak en kan 1.300 kg trekken. De Turbo is ook leverbaar met All Wheel Drive, gecombineerd met een standaard automaat. De Toyota C-HR First Edition is extra compleet uitgerust met onder andere exclusieve 18-inch lichtmetalen velgen en een hoogstaand JBL Premium Audiosysteem met 576 Watt versterker en 9 luidsprekers, waaronder nieuwe, gepatenteerde hoorntweeters voor een kristalhelder geluid.

De First Edition, deels met lederen bekleding uitgevoerd, is beperkt leverbaar. De prijs start bij € 30.560,- (inclusief kosten rijklaar maken) voor de 1.2 Turbo. De Toyota C-HR is via operational lease te rijden voor € 379,- per maand exclusief BTW en brandstof (60 mnd / 20.000 km per jaar). Voor particulieren is de C-HR te rijden vanaf € 399,- per maand inclusief BTW met private lease (48 mnd / 10.000 km per jaar). Voor dit bedrag hoeft de berijder alleen nog te tanken. De prijzen zijn gebaseerd op de handgeschakelde 1.2 Turbo Comfort met onder meer standaard airconditioning, cruise control, een radio/cd-speler met AUX- en USB-aansluiting en Bluetooth, elektrisch bedienbare ramen rondom, 17-inch wielen en Toyota Safety Sense (m.u.v. Road Sign Assist).

Voor meer informatie bent u welkom in de showroom van Toyota Drent.