Dennis Schreurs
Dennis Schreurs Foto: Steef Alblas

Instapvoordeel op een nieuwe
Suzuki bij Autobedrijf Schreurs

Instappen en wegwezen! Suzuki-dealer Autobedrijf Schreurs helpt je in je nieuwe Suzuki op weg met instapvoordeel. Koop nu een nieuwe Celerio, Vitara, Baleno of S-Cross en ontvang tot € 1.500,- korting.

Bestel je een nieuwe Suzuki Celerio of Baleno, dan ontvang je € 750,- instapvoordeel van de dealer. Op de vernieuwde S-Cross ligt het instapvoordeel op € 1.000,- en op de Vitara bedraagt de korting maar liefst € 1.500,-.

Suzuki biedt de Celerio, Baleno, S-Cross en Vitara tijdelijk goedkoper aan via Private Lease. Tijdelijk lease je al vanaf € 199,- per maand een nieuwe Suzuki Celerio. Dat is een korting van € 20,- per maand. Het voordeel kan oplopen tot € 50,- per maand als je voor de Vitara kiest. Die kun je nu private leasen vanaf € 299,- per maand. De genoemde private lease-tarieven zijn op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Onder andere de uitvoering, het aantal kilometers en de looptijd zijn van invloed op de maandprijs, maar het bedrag is altijd 'all-inclusive'. Alleen de brandstof moet je nog zelf betalen.

Beide acties lopen tot en met 31 december 2016. Vraag naar de voorwaarden bij Autobedrijf Schreurs aan de Nijverdalseweg in Rijssen.

Dennis Schreurs