Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Fiat Auto Aaltink opent
tijdelijke Pop-Up Store

Van 8 december tot en met 8 januari heeft Auto Aaltink, de actieve Fiat-dealer uit Nijverdal, een tijdelijke Pop-Up store geopend in het centrum van Nijverdal, waar zij de klant informeren over de voor- en eventuele nadelen van private lease.

Private lease is enorm in opkomst. Ruim een kwart van de nieuwe privé aangekochte auto's wordt op dit moment geleased. Wat houdt het in? Wat zijn de voordelen en misschien wel de nadelen voor mij? Allemaal vragen waar het team van Auto Aaltink u graag over informeert in de tijdelijke Fiat Private Lease Pop-Up Store in het centrum van Nijverdal. Tijdens de drukke middagen en avonden wanneer de schaatsbaan in het centrum geopend is, zullen zij aanwezig zijn om u te informeren. Daarnaast staan er ook een model van de populaire Fiat 500 en praktische 5-deurs Fiat Panda. Private lease van deze modellen kan in de decembermaand al vanaf € 199,- per maand.

De reden dat Auto Aaltink juist nu deze Pop-Up store opent, heeft te maken met de schaatsbaan die elke decembermaand op het Henri Dunantplein van Nijverdal te vinden is. Deze schaatsbaan trekt elk jaar weer vele mensen naar het centrum van Nijverdal. Als tegenprestatie voor het sponsorbedrag heeft de organisatie gezorgd voor het onderkomen van de Pop-Up store.

Meer informatie over Fiat Private Lease vindt u op www.ikwileenfiat.nl en op de Facebook-pagina van Auto Aaltink.

Afbeelding