Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Van Egmond Makelaardij, een nuchtere kijk op makelen

Bij Van Egmond Makelaardij houden we van open communicatie, heldere adviezen en transparante oplossingen.

Geheel overeenkomstig uw wensen en behoeften hebben wij alles in huis om van de verkoop een succes te maken.
Daarbij staan zaken zoals inzet, inlevingsvermogen en vasthoudendheid centraal, wij begeleiden u van a tot z in het verkooptraject. Onze ruime kennis en ervaring zetten wij daarbij in, in uw voordeel.

Thuis in uw regio

Wij zijn thuis in de regio en kennen de omgeving als geen ander. Wij helpen u graag bij transacties van woningen , nieuwbouw, landelijk onroerend goed en recreatiewoningen. Bij verkoop, aankoop, huur, verhuur, nieuwbouw, taxaties en financiële diensten zijn wij in staat om absolute meerwaarde te bieden.

Persoonlijke aanpak

Wij leven ons in en verdiepen ons in uw vraag. Iedere opdracht begint met een persoonlijk gesprek. U kunt rekenen op een werkwijze die een NVM-makelaar eigen is. Het resultaat komt overeen met uw verwachtingen en liefst een beetje meer en daarvoor zijn wij bereid om hee hard te lopen. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen, wel zo prettig!

Actie

U kunt rekenen op een uiterst actieve benadering. Op het juiste moment zetten we de juiste middelen in, in combinatie met een persoonlijke aanpak levert dit het beste resultaat op.

Hypotheken & Verzekeren

Ook op het gebied van hypotheken en verzekeringen kun u bij ons terecht, wel zo overzichtelijk. In samenwerking met Esdoorngroep Hypotheken en Verzekeringen bent u verzekerd van een gedegen advies op maat!
Zo weet u op voorhand waar u staat en wat uw financiële mogelijkheden zijn maar ook wat de eventuele financiële gevolgen zijn als u uw woning verkoopt of uw droomhuis aankoopt.
Kom gerust langs op onze locatie: Ninaberlaan 81A, Hellendoorn of bel ons op: 0548-613605
meer informatie op www.v-egmond.nl