Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Lezing: "Het hoogsensitieve kind"

RIJSSEN - Je hoort er veel over spreken, het hoogsensitieve kind.

Wat is het eigenlijk precies en wat is er nieuw aan? Als je er van uitgaat dat 20% van de mensheid hoogsensitief is en dat daarnaast 40% van de mensheid onder sensitief valt, is het de moeite waard je te laten informeren over dit verschijnsel. Of je nu vader, moeder of opa dan wel oma bent. Trouwens, veel mensen uit je directe omgeving zijn ook (hoog)sensitief! En er is tevens een duidelijke verbinding met de zingeving die we als mensen zoeken!
In een kort overzicht leidt Chris Lindhout, voormalig basisschooldirecteur en dichter/schrijver, je langs alle uitdagingen en valkuilen van deze karaktereigenschap. Dit om in je eigen leven te begrijpen wat je soms niet begrijpt van de mensen om je heen en te leren dat de begeleiding van het hoogsensitieve kind leidt tot een mooiere wereld. Belangstellenden zijn welkom in de Henricuskapel te Rijssen, ingang Oosterhofweg 48 t/m 152, aanvang 19.30 uur.
De entreekosten bedragen €7,50 inclusief koffie of thee in de pauze. Voor meer informatie kunt u terecht bij Sieta Eeftink tel. 0548-615130 of mail sietaeeftink@gmail.com.