Afbeelding
Foto: Tabitha Sijnja

Fietsen voor Ronald Mc Donald op 14 januari bij Lucky

RIJSSEN – Zaterdag 14 januari vindt er bij discotheek Lucky in Rijssen een spinningmarathon plaats waarvan de opbrengst ten goede komt aan het Ronald Macdonald Kinderfonds. Raab Karcher Rijssen, Lucky The Feel Good Provider en Trisport Rijssen hebben de handen ineengeslagen om samen de spinningmarathon te organiseren.

Het Ronald Mc Kinderfonds beheert in Nederland dertien huizen waar ouders kunnen overnachten om dicht bij hun zieke kinderen in het ziekenhuis te kunnen zijn. Ook biedt het fonds gezinnen aan om met een ziek kind of een kind met een beperking op vakantie te gaan in een vakantiehuis.
Tijdens de spinningmarathon kunnen niet allen de fietsers zich van de sportieve kant laten zien, maar ook voor de kinderen zijn er volop activiteiten als een ballonnenclown, schminken en een springkussen. De spinningmarathon duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Deelnemers kunnen zich laten sponsoren waarbij de minimale donatie 15 euro per opgegeven uur bedraagt. Opgave voor de spinningmarathon kan via de website www.spinningmarathonrijssen.nl

Dick Tukkers