Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Reformatorische Baptistengemeente Twente vergadert op zondag in De Borgh

GOOR – De Reformatorische Baptistengemeente Twente (RBT) vergadert op zondag voortaan in de gebouw De Borgh aan de Pastoriestraat 2 in Goor, 's morgens om 10.00 uur.

De Reformatorische Baptistengemeente Twente (RBT) is een officiële regionale kerkelijke gemeente die zich vooral richt op belangstellenden in Twente, Salland en de Achterhoek. Vanaf de oprichting in 2014 vonden de wekelijkse erediensten plaats op zondagmiddag in het gebouw De Klokkenkamp van de PKN in Goor. In het laatste jaar was dit ook in de Hofkerk zelf in verband met de nieuwbouw en verbouw van De Klokkenkamp.
Binnen de eigen gemeente en van buiten kwam steeds meer de wens om de erediensten op zondagmorgen te houden. De middag leek voor verdere opbouw van de RBT niet geschikt om praktische en sociale redenen. Verplaatsing naar de ochtend was op de huidige locatie niet mogelijk. Daarom gezocht naar een goede en geschikte locatie en die is gevonden in de zaal van gebouw De Borgh.
De Borgh is een prachtige plek in het centrum van Goor in het straatje direct achter de R.K. Kerk (zie foto). In de zaal kunnen genoeg bezoekers ontvangen worden en er is zelfs verdere groei mogelijk. Vlak naast het gebouw is een grote parkeerplaats. Vanaf deze week zullen in dit gebouw iedere zondagmorgen om 10.00 uur de erediensten onder leiding van ds J. Bakker gehouden worden. Gasten zijn altijd welkom om een dienst bij te wonen. Na de dienst kan onder het genot van een kop koffie verder gepraat en nader kennis gemaakt worden. Meer informatie is te vinden op www.refbaptwente.nl