Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Winnaars VIP arrangement Rijssense Revue

De in december gehouden vroegboek actie in winkelcentrum de Hoge Wal voor de nieuwe Rijssense Revue "Viej maakt wat te doon" is ook dit jaar een succes. Honderden mensen kochten daar alvast hun revue tickets voor de voorstellingen vanaf 3 t/m 18 februari elke vrijdag en zaterdag avond in het Parkgebouw. Onder hen werd een VIP arrangement verloot, beschikbaar gesteld door weekblad Hart van Rijssen en winkelcentrum de Hoge Wal.

De prijsuitreiking vond donderdagavond 5 januari plaats in Brasserie de Hoge Wal. Gelijktijdig werden ook 11 prijzen uitgereikt voor de december win aktie van winkelcentrum de Hoge Wal, waarover elders in deze krant meer te lezen is. De winnaars van het VIP arrangement de heer en mevrouw Fokke stapten keurig op tijd naar binnen. Daar volgde een gastvrije ontvangst met een kopje koffie. De spanning onder de aanwezigen was duidelijk voelbaar. Iedereen wist dat ze het selecte gezelschap van prijswinnaars behoorden, maar niemand wist welke prijs ze mee zouden mogen nemen. Er werd nog even precies uitgelegd waaruit het VIP arrangement bestaat; een limousinerit, vanaf de voordeur naar de Hoge Wal, een lekker diner in Brasserie De Passage, vervolgens met de limousine naar de Rijssense Revue in het Parkgebouw; het meest gastvrije theater van Overijssel . Petra Koenderink mocht namens Hart van Rijssen samen met Johnny Janssen van Winkelcentrum de Hoge Wal het echtpaar Fokke feliciteren. Dit VIP arrangement is wat meneer Fokke betreft een schot in de roos. Hij is dol op het prachtige Parkgebouw, altijd in voor grappen en grollen en dus een vaste bezoeker van de Rijssense Revue. Mevrouw Fokke houdt meer van de zang, met de zang zit het in de Rijssense Revue wel goed: Die wordt verzorgt door "Rumor has It". Meneer Fokke vind het allemaal prachtig, mevrouw is wat rustiger, ze weet nog niet hoe ze alle aandacht van een VIP arrangement zal ervaren. Samen zijn ze het er over een ding eens: van een heerlijk diner in de Brasserie en een avondje Rijssense Revue zullen ze zeker gaan genieten!
Kaarten voor de Rijssense revue zijn te boeken op de website van het Parkgebouw www.parkgebouw.nl en meer informatie is te vinden op www.rijssenserevue.nl