Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Expositie Diana Lammers in Kulturhus

HOLTEN - Vanaf 10 januari a.s. exposeert Diana Lammers in het souterrain van het Kulturhus in Holten. Diana woont in Lochem en heeft haar opleiding gedaan aan het Cibap in Zwolle (vakschool der verbeelding). Daarnaast heeft ze enkele imitatiecursussen gedaan.

Diana Lammers is een vaste exposante in de jaarlijkse kunstroute van Lochem. Ook dit jaar zal zij daar tijdens het paasweekeinde weer present zijn.
In het Kulturhus van Holten toont zij werk van verschillende onderwerpen, geschilderd in olieverf met drie-dimensionale toevoegingen van verschillende materialen en technieken. Door deze toevoegingen gaat het schilderij als het ware leven. De onderwerpen zijn divers en voor iedereen een eigen beleving. Een sneak preview is te zien op de site dianalammers.123website.nl
De expositie in het Kulturhus van Holten duurt tot en met 24 februari 2017 en kan bezichtigd worden op maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur (tijdens activiteiten in het Kulturhus ook 's avonds) en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. De toegang is gratis.