Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Open huis Bij
Pius X College Rijssen

Op zoek naar een kleinschalige en veelzijdige school met een breed onderwijsaanbod en diverse extra uitdagingen? Dan is het Pius X College echt iets voor jou! Op onze locatie in Rijssen kun je het gehele vmbo GL/Tl-traject volgen en de eerste drie leerjaren havo en atheneum/gymnasium (vwo).

Op het Pius X College zitten niet alleen leerlingen uit Rijssen, maar ook veel leerlingen uit onder meer Nijverdal,
Hellendoorn, Wierden en
Enter.

BYOD-school

Als school willen we je voorbereiden op de toekomst en daarin speelt technologie een belangrijke rol. Van jou wordt straks verwacht dat je over goede digitale vaardigheden beschikt. Met onder andere BYOD-onderwijs (BYOD betekent Bring Your Own Device) bereiden we je daarop voor. Dit houdt in dat je een eigen laptop meeneemt in de klas.

Open huis

Meer weten over ons onderwijsaanbod? Bezoek dan ons open huis op dinsdag 24 januari. Laat je informeren over onze opleidingen, proef de sfeer op onze locatie en maak kennis met leerlingen en docenten. Bovendien vertellen we over belangrijke onderwerpen als leerlingenbegeleiding, sfeer en de extra's op onze locatie. Kortom, zeker de moeite waard om langs te komen! Het open huis duurt van 18.30 tot 21.00 uur. Meer informatie over onze school vind je op www.ikkiespius.nl.